Tjänster

Försäljning av matjord

Om du behöver matjord så har du kommit rätt. Matjord har många användningsområden, du kan använda den till rabatten, gräsmattan eller för andra projekt du har på tomten. Vår matjord håller hög kvalitet.

Transport

Har du något som behöver transporteras? Då hjälper vi dig. Totalt har vi tre lastbilar och vi vänder oss till både privatpersoner som företagare som behöver hjälp. Exempel på transporter som vi utför är: grus-, sand-, jord- eller återvinningstransporter men även andra slags transporter. Vi bedriver verksamheten så att miljöpåverkan ska bli så ringa som möjligt.

Grävning

Med en lastmaskin och en grävmaskin kan vi utföra de flesta slags grävarbeten. Vi har många års erfarenhet ifrån gräv och kan åta oss både de stora såväl som de små jobben. Vänd dig till oss om du behöver dränera, gräva för en husgrund eller om du vill göra någon förändring i din trädgård.

Uthyrning av chaufför

Här kan du hyra en chaufför. För kortare eller längre transportuppdrag. Hör av dig för mer information, förslagsvis genom kontaktformuläret nedan eller via telefon eller mejl.

Plogning

När snön faller så kan det vara bekvämt att få hjälp med plogning. Vi kan ploga alltifrån garageuppfarter till vägar så att de blir framkomliga. Det mest optimala är att börja ploga när det kommit några centimeter snö och när snöfallet har upphört. Dock vet vi att verkligheten inte alltid ser ut på det viset utan det kan behövas plogning ändå.

Markarbeten

Har några frågor eller funderingar hur vi kan hjälpa dig med just ditt projekt så tveka inte att höra av dig. Markarbeten är inte en tjänst, utan flera, och det går alla tiders att kontakta oss på mail, telefon eller genom vårt kontaktformulär längre ner här på sidan, om du är intresserad av våra tjänster inom markarbeten.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Janssons Entreprenad & Transport AB

REXBO 21
790 21 Bjursås

0705-71 72 04

info@jetab.se